Quantcast

Detinguts en detectar cocaïna a la sang de la seva filla de dos anys

Una parella de 38 i 40 anys d'edat va ser detinguda aquest divendres per la Policia Nacional després que els metges de l'Hospital General d'Alacant trobessin cocaïna a la sang de la seva filla de dos anys, segons ha informat el diari 'Informació'.

Els fets van tenir lloc aquest divendres quan els agents van acudir a l'Hospital General d'Alacant alertats per la salut d'una menor. Segons publica el diari anteriorment citat, la nena va ingressar amb atacs de pànic, marejos i fins i tot amb paràlisi d'extremitats.

Els metges li van realitzar anàlisis clíniques de toxicologia i van detectar la presència de cocaïna a la sang. Davant això els agents van procedir a la detenció de la parella per un delicte d'abandonament temporal de menor. La Policia considera que la intoxicació de la menor ha pogut ser deguda a un possible descuit o negligència per part dels pares, ja que al pare se li va intervenir en dependències policials una dosi de cocaïna. Això fa sospitar que la menor va poder tenir accés a la droga causa de que els seus pares consumien.

La parella va passar el cap de setmana reclosa en els calabossos i aquest dilluns va passar a disposició del jutjat de guàrdia, el qual ha deixat a la parella en llibertat provisional però ha acordat l'allunyament de la filla.

Comentarios de Facebook