domingo, 9 agosto 2020 17:21

Ferit de gravetat després de ser mossegat per una serp de cascavell

La tarda de dissabte, un jove de 22 anys va ser mossegat per una serp de cascavell al parc Rodríguez Sahagún, al madrileny barri de Tetuan.

El jove, que en el moment de l'incident es trobava amb la seva nòvia, havia acudit al recinte per practicar patinatge. Segons ha explicat a ABC, el patinador va veure el rèptil enroscat entre uns arbustos i el va agafar amb les seves mans per examinar-lo més de prop, ignorant el perill al qual s'exposava.

L'animal va reaccionar violentament i va mossegar-lo en una de les seves mans. Instintivament, el jove va llançar la serp de nou a terra i allí va acabar amb la seva vida d'un cop de pedra.

El ferit va ser traslladat a l'hospital de La Paz. “És verinosa, és verinosa“, repetia mentre el seu braç s'inflava a conseqüència del verí inoculat.

Agents de la Policia van tornar al parc per buscar les restes de la serp i comprovar a quina espècie pertanyia; experts en rèptils del Zoo van confirmar que es tractava d'una serp de cascavell d'un metre de longitud i van sol·licitar a Faunia l'antídot corresponent per la seva picada.

La Policia investiga la procedència de l'animal per esbrinar qui és el seu amo, el qual pot enfrontar-se, per tinença i abandó d'un animal prohibit, a multes que poden anar dels 150 euros fins als 15.000.

L'afectat continua ingressat a l'hospital i el seu estat és greu.

Artículos similares