Compartir

Segons informacions aparegudes a El Periódico, els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a un viatger que, en ple trajecte, va amenaçar amb fer volar l'AVE que cobreix la ruta entre Barcelona i Girona. Afortunadament, l'amenaça no es va materialitzar i tot va quedar en un ensurt.

Des de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos s'ha notificat que des de les 18.00 hores de dijous es van rebre nombroses trucades, realitzades des de l'interior del tren, denunciant la presència d'una persona prima, morena, vestida amb un ponxo i que, amb accent estranger, amenaçava amb fer explotar el comboi.

La Policia va acudir a l'estació de Girona, que va ser desallotjada en part, i va esperar l'entrada del tren a l'estació, prevista per 18.20 hores de la tarda.

Una vegada que el comboi va parar en la seva dàrsena, efectius de la Policia van pujar a l'interior i, a punta de pistola, van detenir el sospitós, que no va oposar resistència i al qual no se li va trobar cap explosiu.

El detingut està acusat com a presumpte autor d'un delicte de desordres públics i serà avaluat mèdicament per aclarir si té algun tipus de malaltia mental.