Compartir

Cinc joves d'entre 18 i 23 anys han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra a Terrassa (Barcelona) com a presumptes autors d'una pallissa a un altre jove el passat 21 de febrer.

Els nois, de nacionalitat espanyola, van enganyar a la seva víctima amb una presumpta cita amorosa. Segons la investigació, el jove va tenir una disputa amb una amiga a través de les xarxes socials. A manera de venjança, la noia va planejar amb aquest grup de joves (dues noies i dos nois) organitzar una trobada mitjançant un engany.

Una amiga de la noia va simular que volia una cita amb ell i van quedar en un lloc apartat. Quan va arribar, es va trobar amb els seus agressors qui, a més de pegar-li una pallissa, li van agafar les claus de casa i van intentar robar-li el mòbil.

Quan els Mossos, alertats de la baralla, van arribar al lloc, van trobar al jove amb contusions al cos i al cap. La víctima, que va ser traslladada a l'hospital, pateix una fractura de mandíbula i contusions al cos.

El passat 25 de febrer, els Mossos van detenir les tres joves implicades i un dia més tard als dos nois que tenien antecedents penals i policials per delictes de violència. Aquest dilluns van ingressar a presó provisional i les tres joves han quedat en llibertat amb càrrecs.