Compartir

A Villaluenga de la Vega (Palencia) aquest diumenge han estat trobats els cossos sense vida de dos homes de 39 anys de nacionalitat romanesa. Pel que sembla, els homes van morir per una intoxicació etílica després de passar tot el dissabte competint per veure qui era capaç de beure més.

Els cossos de tots dos van ser trobats pels seus companys de pis als voltants de casa al carrer Damas, segons ha informat el diari 'El Norte de Castilla'. Van ser ells els que van cridar als Serveis d'Emergència i van avisar la Guàrdia Civil, que va enviar a una ambulància al lloc dels fets. Els sanitaris només van poder certificar la mort dels homes.

Quan la Guàrdia Civil va rebre l'avís, es va presentar al lloc dels fets i va començar la investigació. Els cossos no presentaven cap signe de violència.

Els homes treballaven en la indústria de la fusta en una empresa lleonesa que realitzava la seva activitat a la zona de Saldaña. Dissabte no havien d'anar a treballar i, segons la Guàrdia Civil, els dos homes es van passar tot el dia bevent.

Els agents no descarten cap hipòtesi encara que la que cobra més força és que van morir a causa de la ingesta massiva d'alcohol en competir per qui era el que més bevia.