Quantcast

Detingut un sevillà per matar els seus dos fills a Alemanya

Juan Sergio Oliva Gómez, de 38 anys d'edat i natural de Sevilla, roman detingut a Alemanya des de dissabte passat com a presumpte autor de la mort dels seus dos fills, segons ha informat 'Diario de Sevilla'.

Els nens són Miquel Àngel, de 5 anys, i Leonardo, de 4, tots dos nascuts a Sevilla. El presumpte autor dels fets es troba hospitalitzat sota custòdia policial a l'àrea de salut mental d'un centre sanitari alemany. El detingut va intentar autolesionar-se després de cometre suposadament els dos crims.

L'exdona del detingut, Iúlia Lantukh, de 34 anys d'edat i de nacionalitat russa, també està ingressada en una altra àrea del mateix hospital a causa dels fets. Segons informa l'anterior mitjà citat, la dona va ser la que va descobrir un dels cadàvers i degut a això necessita tractament psiquiàtric.

Els fets van tenir lloc dissabte passat a Alemanya al domicili en el qual vivia el detingut, a Aurich, una ciutat situada a 25 quilòmetres d'Stuttgart. Segons ha publicat 'Diario de Sevilla', la parella estava separada des de feia uns mesos i aquest cap de setmana els nens es trobaven amb el seu pare.

L'autòpsia realitzada als cossos dels menors apunta que van morir a causa d'uns cops al cap i ferides d'arma blanca. La mare va arribar a l'habitatge un dia abans de l'acordat per por que Sergio complís les amenaces que havia fet durant els tràmits de separació. Pel que sembla, el detingut ja l'havia amenaçat amb fer el mateix que José Bretón.

Els veïns van ser els qui van alertar la Policia en escoltar els crits. El detingut havia declarat a la policia alemanya que uns delinqüents van entrar i van matar als seus fills i després el van agredir a ell. Els agents no donen credibilitat al seu testimoni, ja que pensen que es va infligir ell mateix les ferides i que planejava desfer-se dels cossos. L'arribada inesperada de la mare li va desbaratar els plans.

Comentarios de Facebook