viernes, 25 septiembre 2020 15:12

La Policia investiga la mort de dues dones a València i Gandia

La Policia està investigant la mort de dues dones a València a causa de la possibilitat que es tractin de dos casos de violència masclista.

El primer dels morts s'ha produït a la capital valenciana. Una dona de 48 anys ha mort després de precipitar-se pel forat de l'escala des d'un quart pis al número 9 del carrer Tres Creus, segons publica el diari 'Llevant'. Els agents que investiguen el cas han detingut un home per la seva presumpta implicació a la mort de la dona. Segons sembla, la víctima no era la que residia a l'habitatge en què ha estat trobada, sinó aquest home amb el qual mantenia una estreta relació d'amistat.

Segons 'El País', la Policia està investigant el grau d'implicació en els fets d'aquest home. De moment no se li ha imputat cap fet concret, encara que es manté oberta la investigació a l'existir contradiccions en la seva declaració. Els agents que porten el cas estan investigant si l'home va empènyer la dona pel forat de l'escala o aquesta va caure de manera accidental després d'una baralla.

L'altra dona de 47 anys ha estat trobada morta en un habitatge situat al número 69 del carrer Major a Gandia, segons publica 'Llevant'. Ha estat l'amo de l'habitatge qui ha trobat la víctima al bany amb una bossa al cap.

La Policia ara investiga si tots dos successos podrien tractar-se de dos casos de violència masclista.