Quantcast

Cifuentes anuncia la seva candidatura per presidir el PP de Madrid

Cristina Cifuentes ha presentat aquest dimarts la seva dimissió de la gestora i ha anunciat que es presenta com candidata a la presidència del PP de Madrid. Amb això la presidenta de la Comunitat de Madrid pretén revitalitzar el partit, tornar el protagonisme i la il·lusió als militants, avançar en la regeneració democràtica i recuperar la credibilitat, segons ha publicat 'El País'.

Aquest dimarts s'han reunit els membres de la gestora i Cifuentes ho ha aprofitat per anunciar la seva dimissió. El Congrés regional està previst que se celebri el 17 de març de manera que des d'aquest moment i fins llavors la gestora estarà presidida per Joan Carles Vera.

Cifuentes ha explicat que la decisió l'ha pres “després de pensar-ho molt” i d'haver rebut nombroses peticions per donar aquest pas. “Ja hem arribat al riu i vull creuar el pont”, ha dit la presidenta entre els aplaudiments dels membres de la gestora.

Cifuentes s'haurà d'enfrontar a Luis Asúa al Congrés regional. Asúa ha dit en diversos mitjans que la seva intenció no és guanyar sinó obrir el debat, que sigui més democràtic i contraposar les idees de Cifuentes. Segons publica 'El Mundo', Asúa no és l'únic que descarta la seva victòria, sinó que fonts regionals del PP en els diferents sectors donen per segura la victòria de Cifuentes.

Comentarios de Facebook