domingo, 27 septiembre 2020 18:38

Cifuentes deixa la gestora i anuncia la seva candidatura per presidir el PP de Madrid

Cristina Cifuentes ha presentat aquest dimarts el seu dimissió de la gestora i ha anunciat que es presentés com a candidata a la presidència del PP de Madrid . Amb això la presidenta de la Comunitat de Madrid pretén revitalitzar el partit, tornar el protagonisme i la il·lusió als militants, avançar en la regeneració democràtica i recuperar la credibilitat, segons ha publicat 'El País'.

Aquest dimarts s'han reunit els membres de la gestora i Cifuentes ha aprofitat això per anunciar la seva dimissió. El Congrés regional està previst que se celebri el 17 de març de manera que des d'aquest moment i fins llavors la gestora estarà presidida per Joan Carles Vera.

Cifuentes ha explicat que la decisió l'ha pres "després de pensar-ho molt" i d'haver rebut nombroses peticions perquè doni aquest pas. "Ja hem arribat al riu i vull creuar el pont" , ha dit la president entre els aplaudiments dels membres de la gestora.

Cifuentes s'haurà d'enfrontar a Luis Asúa al congrés regional. Asúa ha dit en diversos mitjans que s o intenció no és guanyar sinó obrir el debat , que sigui més democràtic i contraposar les idees de Cifuentes . Segons publica 'El Mundo', Asúa no és l'únic que descarta la seva victòria sinó que fonts regionals del PP en els diferents sectors donen per segura la victòria de Cifuentes .

& # 128.226; Hem arribat al riu i vaig a creuar el pont. Vull que junts construïm a @ppmadrid un projecte que il·lusioni als madrilenys # Vine pic.twitter.com/VpKZ2J0u9N

Cristina Cifuentes (@ccifuentes) < a href = "https://twitter.com/ccifuentes/status/831465875886714880"> 14 febrer 2017