Quantcast

L'Audiència Nacional demana investigar a Fernández Ordóñez

Miguel Ángel Fernández Ordóñez , exgovernador del Banc d'Espanya, serà investigat per les suposades irregularitats en la sortida a borsa de Bankia al juliol de 2011. Així ho ha sol·licitat l'Audiència Nacional al jutge instructor del cas Bankia, Fernando Andreu, després d'estimar, parcialment, el recurs d'apel·lació interposat per la Confederació Intersindical de Crèdit (CIC) contra la interlocutòria d'Andreu rebutjant les imputacions.

A més, acorden cridar com investigats a l'ex número dos de la institució Fernando Restoy, a l'ex president de la CNMV Julio Segura i altres responsables del Banc d'Espanya: Pedro Comín, Mariano Herrera, Pedro González, Jerónimo Martínez Tello i Javier Arístegui.

Consideren que, en l'època en què Bankia va sortir a borsa (el 21 de juliol de 2011), els responsables van autoritzar aquesta sortida “malgrat les reiterades advertències de l'equip d'inspecció del Banc d'Espanya de la inviabilitat del grup i que la solució de sortida a borsa no havia de ser aprovada, ja que suposava greu prejudici per a accionistes, preferentistas i contribuents”.

Comentarios de Facebook