sábado, 15 agosto 2020 16:00

Detingut un professor per abusar d'un alumne de 6 anys a Múrcia

Un professor del col·legi públic Muntanya Anaor d'Alguazas (Múrcia) , ha estat detingut per la Policia Nacional per abusar sexualment d'un dels seus alumnes de 6 anys d'edat , segons fonts policials.

segons ha publicat 'l'Opinió de Múrcia' , l'alcaldessa de la localitat va confirmar que es tractaria d'un docent que va aprovar l'oposició aquest any i el seu primer destí va ser impartir classes de música al col·legi Mont Anaor ubicat al carrer Escoles de alguazas.

Els fets van tenir lloc a finals de gener . El menor va comptar a la resta de professors que el detingut li havia tocat els genitals . La professora del menor va posar el cas en coneixement de la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Policia Nacional.

Segons publica 'L'Opinió de Múrcia', la família de la víctima va anar directament a la policia a posar una denúncia. Des que la família posés la denúncia, el detingut es va agafar un s'abaixa.

El detingut, de 30 anys d'edat, va passar dimecres passat a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció Número 2 de Múrcia. Va ser detingut aquesta setmana i es va negar a declarar davant la Policia . Segons apunta el medi anteriorment citat, la Policia Nacional no té constància que s'hagin registrat més casos d'abusos .