Compartir

Segons avança el diari El Mundo , un jove de 25 anys està ingressat a l'Hospital de Porta de Ferro , com a conseqüència dels cops rebuts en una pallissa.

els fets es van produir el passat divendres a la nit en una discoteca de Collado Villalba (Madrid), quan el jove agredit fugia, juntament amb un amic, d'una baralla que s'havia produït minuts abans dins del local.

A prop de la sortida, un dels porters li va donar un cop de puny al nas . El jove va quedar inconscient i va caure per unes escales. Durant la caiguda es va colpejar fortament el cap.

Segons testimonis presencials, el porter, de nacionalitat búlgara, va baixar les escales i va fracturar la mà del jove de una forta trepitjada .

L'agredit va ser traslladat, en estat greu, a l'Hospital de Porta de Ferro on va entrar en coma .

Efectius de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins a la discoteca on no van poder identificar l'agressor .

El personal interrogat assegura que no es va produir cap agressió, que el jove va caure quan estaven desallotjant la discoteca per una baralla que s'havia produït minuts abans de la tragèdia. < / p>

La Guàrdia Civil ha requisat les cintes de les càmeres de seguretat del local a la recerca de proves que aclareixin els fets succeïts.