Quantcast

Assassina a l'home que mesos enrere va atropellar mortalment la seva dona

Fabio Di Lello , un italià del municipi de Vasto, va decidir fer justícia pel seu compte després que les autoritats del seu país no prenguessin mesures legals contra l'home que va atropellar mortalment la seva dona mesos enrere.

La morta, Roberta Smargiassi , de 34 anys, va ser envestida per un vehicle conduït per Italo d'Elisa , un jove de 22 anys , qui es va saltar un semàfor en vermell . Roberta va colpejar fortament el seu cap contra el semàfor i va perdre la vida a l'acte.

D'Elisa va ser detingut, però al no donar positiu en les proves de alcohol i drogues , no tenir antecedents i haver intentat socórrer la víctima, va ser jutjat per un homicidi de trànsit però no entraria a la presó.

Davant d'aquesta decisió, el marit va quedar molt afectat i dimecres passat va dur a terme la seva venjança. Vaig donar Lello va esperar a que D'Elisa sortís del bar on es trobava i li va disparar diverses vegades a l'abdomen.

A sobre, després de l'assassinat, l'home va acudir a la tomba de la seva dona i va dipositar la pistola sobre la làpida. Tot seguit es va lliurar a la Policia.

Comentarios de Facebook