Compartir

La explosió d'un edifici en sant Sebastià dels Reis , Madrid, ha provocat 26 ferits , un d'ells en estat greu, que han hagut de ser atesos per els serveis sanitaris d'emergències.

Segons ha publicat 'Antena3', l'explosió ha tingut lloc al primer pis del bloc d'habitatges situat al número 37 de la Travessia del Socors a Sant Sebastià dels Reis. La causa de l'explosió ha estat una fuita de gas propà. L'edifici ha hagut de ser desallotjat completament en patir danys materials "molt greus" .

Els bombers han hagut de rescatar una desena de veïns de les seves llars < / strong> i els sanitaris del Summa han hagut d'atendre un total de 26 persones, totes elles veïns de l'immoble. Un d'ells, un home de 60 anys d'edat, es troba en estat greu per cremades de primer, segon i tercer grau i ha estat traslladat a l'Hospital de La Paz.

Altres deu persones han estat ingressades en diferents centres per intoxicació i cremades lleus.

Els veïns de l'immoble i de dos habitatges confrontants han hagut de passar la nit fora de casa per possibles danys en l'estructura < / strong> de l'edifici. Els tècnics municipals valoraran aquest dilluns la situació de l'edifici, si es confirma que l'edifici no presenta danys estructurals els veïns podran entrar a casa seva.