lunes, 28 septiembre 2020 15:32

Mata la seva filla de quatre anys per no voler rentar-se les dents

Segons el canal de notícies Fox News, Iris Hernández Rivas, de 20 anys, ha estat detinguda per, suposadament, matar la seva filla de quatre.

Els fets van succeir a Maryland (Estats Units), quan, segons sembla, la petita es va negar a rentar-se les dents i la mare la va colpejar fortament a l'abdomen per reprendre-la.

Va ser la mateixa Iris qui va avisar la policia.

En la seva declaració, va assegurar als agents que s'havia trobat a la petita estirada a la banyera, després que aquesta es fiqués a la dutxa.

La nena va ser traslladada pels serveis sanitaris al centre mèdic més proper. Un cop allà es va descobrir que la petita tenia diverses ferides per tot el cos, fet que va aixecar les sospites de la policia, que va tornar a prendre declaració a la mare.

Iris va confessar llavors la veritat. Va reconèixer que havia colpejat a la seva filla perquè no volia rentar-se les dents.

Després del cop de puny la nena es va colpejar el cap i va quedar sense coneixement. La mare va intentar reanimar-la sense èxit i va ser llavors quan va avisar els serveis d'emergència.

Desgraciadament, la petita va morir i la seva mare ha passat a disposició judicial acusada d'un delicte per abús infantil en primer grau i un altre d'assalt, també en primer grau.