jueves, 13 agosto 2020 8:15

Denuncien al supermercat on es va vendre el pot de Nesquik amb cocaïna dins

Durant les passat Nadal saltaven les alarmes a Saragossa quan un veí de la capital aragonesa va comprar un pot de Nesquik en l'interior es va trobar amb 250 grams de cocaïna .

l'home ha decidit denunciar al supermercat on adquirir el producte .

Segons recull el diari El Mundo en un comunicat, el seu advocat, Francesc Xavier Acín, ha fet públics els motius de la demanda.

Bàsicament acusa el supermercat de " perjudicis morals " per la difusió de la notícia, ja que seu client viu sota la pressió d'una possible represàlia per part dels traficants. el valor de la droga al mercat ascendeix als 13.000 euros .

els advocats consideren que les lleis establixen l'obligació " de l'empresa amb la seguretat del client " , i que aquesta va ser contravingut per la venda o intercanvi de droga dins de l'establiment .

En el comunicat també es remarca que la intenció de la demanda no és recaptar diners " a l'estil americà " . Només es busca una compensació justa en relació als fets succeïts.

Els serveis jurídics esperen no haver d'arribar a judici i que la controvèrsia es solucioni, d'una manera amistosa, fora dels jutjats.

Des que la notícia va aparèixer en els mitjans, les xarxes socials i els internautes van inundar Internet amb infinitat de bromes i memes. La notícia va arribar a ser Trending Topic a Espanya .

Artículos similares