Compartir

Una dona britànica va permetre que la seva parella violés contínuament la seva filla de 14 anys perquè pogués ser pare. Ella s'havia sotmès a una histerectomia, extirpació de l'úter, per la qual cosa no podia donar-li un nen.

Tots els fets van succeir el 1970, però el cas s'està jutjant ara. La mare va morir, l'home té 74 anys, i la nena de la qual va abusar en té 54. Durant el procés ha negat els set càrrecs dels quals se l'acusa.

El testimoni de la noia relatava com l'home acudia a la seva habitació, que compartia amb la seva altra germana, diversos dies a la setmana i la violava. Ha arribat a confessar que en algun moment va arribar a intentar pactar amb el suposat agressor que aquesta situació només es repetís un cop per setmana.

Les violacions es van repetir durant diversos anys, fins que va aconseguir deixar-la embarassada. No va ser fins als cinc mesos de gestació quan es van adonar de l'embaràs a causa que era molt jove. En néixer el nadó, tant la mare com la seva parella van mentir a tots els familiars i coneguts i van dir que el nen era d'un noi que havia conegut en una festa.