lunes, 28 septiembre 2020 4:00

Detingut un sacerdot als EUA per repartir galetes amb marihuana

Un sacerdot d'Indiana (Estats Units) ha estat detingut per la Policia acusat d'haver repartit galetes entre els seus feligresos que contenien marihuana. Alguns d'ells han estat hospitalitzats amb símptomes d'hipertensió arterial, ansietat, letargia i paranoia.

El sacerdot Jones de 74 anys, després de la missa a la seva localitat, Bloomimgton, va repartir entre els assistents unes galetes que ell mateix havia preparat. En un primer moment va confessar a les autoritats que sí que les havia repartit, però no que havia inclòs com a ingredient la marihuana.

La Policia va aconseguir una ordre de registre de casa seva. En el seu interior van descobrir una ampolla de color taronja que contenia unes càpsules marrons que, després de les anàlisis, van donar positiu en les substàncies que caracteritzen la marihuana.

Un altre sacerdot de l'Església ha dit que estan resant, tant pels que es troben ingressats com pel sacerdot Jones. Confia que la justícia sigui “misericordiosa” amb el seu company que continua sota arrest.