Compartir

Joy Wangari, una nena de 10 anys d'edat, ha mort a Solio (Àfrica) després de ser colpejada pel seu professor i les seves companyes de classe < / strong>. El motiu, no saber llegir .

Segons el Daily Nation , "el professor va dir als companys que la ensenyessin a llegir i que li peguessin si no podia fer-ho ".

el mateix rotatiu assegura que el professor ja havia fet mal a la petita , abans que aquest ordenés a seus companys enganxar-la.

Després de la pallissa, la petita va demanar tornar a casa, on viu amb la seva àvia. Una veïna de Wangari, que la va visitar en els dies posteriors a la pallissa, assegura que la nena estava molt feble . " Vaig anar a visitar a la nena a casa i semblava molt feble. Tenia dolors al abdominal ia l'esquena ", explica la veïna a la premsa local.

Amb el pas dels dies la salut de la nena va empitjorar i va començar a vomitar sang . Va ser traslladada d'urgència a l'hospital de Naromoru, on res van poder fer per salvar la vida .

No s'han produït detencions relacionades amb la tragèdia. El professor continua en parador desconegut des del dia dels fets.