Quantcast

El 60% dels aspirants a bomber a Burgos suspenen per faltes d'ortografia

El 60% d'aspirants han suspès el examen d'ortografia per aconseguir una plaça de bomber a Burgos. Dels 62 que es van examinar, 38 van caure en aquesta prova, després de superar un test de cultura general.

Les proves necessàries per aconseguir una plaça de les vuit que s'oferien constaven de quatre parts teòriques eliminatòries que havien de ser aprovades per poder seguir amb la resta de l'examen. Una d'elles consistia en el test de cultura general, una altra en un dictat, la tercera sobre problemes matemàtics relacionats amb la tasca que van a realitzar en el seu lloc de treball i l'última sobre la guia de carrers i coneixement general de la ciutat.

tot i que la prova d'ortografia no està estesa per tot el territori, algunes comunitats si la s'exigeixen per poder aconseguir la plaça. El cap de Bombers de burgos va dit que no s'ha de baixar el nivell de les proves ja que estan a un nivell de l'ESO, "si baixem el nivell, no sé què exigirem". < / p>

Alguns exemples dels errors comesos pels aspirants han estat: "As d'observar que la massa a absorvit la major part dels ingredients (" has d'observar que la massa ha absorbit la major part dels ingredients ");" el exclavo va morir d'asfíxia alcoholitzat sense força de voluntat per estirpar de la seva vida tan esagerado vici ( "l'esclau va morir d'asfíxia alcoholitzat sense força de voluntat per extirpar de la seva vida tan exagerat vici).

Comentarios de Facebook