Compartir

La Policia sueca ha detingut tres homes per violar i retransmetre el delicte a través de l'eina de Facebook Live. El vídeo es va penjar en un grup privat de la xarxa social al qual tenien accés 60.000 persones.

Els propis usuaris de la xarxa que tenien accés a aquest grup van alertar la Policia del que estava succeint. Gràcies a això, els agents van aconseguir detenir els suposats culpables, d'entre 19 i 25 anys, que estaven en un apartament situat a uns 70 km de la ciutat d'Estocolm.

Tot i que el contingut es va reproduir a través de Facebook, el fiscal que porta el cas ha demanat la col·laboració a tots els integrants del grup per aconseguir les proves necessàries per poder processar els sospitosos.

Un dels testimonis que va posar el succés en coneixement de la Policia va dir que un dels homes que la van atacar li va tallar les vestimentes i un altre portava un arma.

Les fotografies, després de ser penjades a la xarxa social, també es van pujar a snapchat. Les autoritats ja han eliminat les fotografies i el vídeo penjat a la xarxa. Diversos mitjans suecs han publicat extractes del vídeo a diferents programes.