jueves, 13 agosto 2020 8:39

Condemnada una pitonissa per induir una client a prostituir-se

Un Tribunal de Tòquio ha condemnat una vident japonesa per convèncer una de les seves clientes a exercir la prostitució per poder pagar el suposat deute que tenia pendent amb ella.

Els diners que rebia a canvi de cadascun dels seus treballs se'l quedava, íntegrament, la pitonissa perquè així la dona aconseguís saldar el seu deute. A més, al llarg del temps anava incrementant la por de la dona, fent-li creure que li devia una gran quantitat de diners.

La vident va aconseguir convèncer-la de tal manera que la dona va arribar a traslladar-se a l'apartament de la pitonissa i van començar a viure juntes. El lloguer també havia de pagar-lo amb els diners que rebés dels diferents treballs sexuals que realitzés.

Al principi, la víctima va acudir a la pitonissa perquè li solucionés un seguit de problemes que tenia. No obstant això, la vident va aconseguir fer-li creure que tenia un gran deute amb ella i que per al seu pagament havia d'exercir la prostitució. Segons la investigació que es va dur a terme en el plet, la situació va començar l'any 2011 i va finalitzar en el 2013, fins que la dona va decidir posar fi a aquesta situació.

Artículos similares