martes, 29 septiembre 2020 0:07

Una nena de 10 anys guia als bombers després de patir un accident amb la seva mare

Una dona de 41 anys i la seva filla de 10 anys van tenir un accident a Astúries, a la carretera AS-22, caient a un terraplè de set metres. La mare es va posar molt nerviosa davant la situació per la qual cosa va ser la nena que va trucar als serveis d'emergència i va aconseguir que les rescatessin.

L'accident va tenir lloc cap a les 20:15 de dimecres passat per causes encara desconegudes. La nena va decidir trucar a emergències amb el mòbil i seguir les instruccions que li donaven.

El cotxe va quedar atrapat sota la mala herba i tan sols a metre i mig del riu Suarón. Els serveis de rescat van aconseguir rescatar-les gràcies al fet que la nena tocava el claxon per ajudar el personal a localitzar-les. També va aconseguir ajudar-los sobre l'estat en què es trobaven i les explicacions del lloc en el qual va succeir l'accident.

A través de l' senyal GPS que va aconseguir enviar la menor, van aconseguir focalitzar el lloc en un territori concret, encara que l'espai era ampli pel que les explicacions i els detalls que va aportar la nena van ser essencials per aconseguir rescatar-les.

Ara, mare i filla es troben ingressades a l' hospital de Jarrio però sembla que estan en bon estat.