martes, 11 agosto 2020 21:25

Els últims WhatsApp de Diana Quer demostren que la seva intenció era tornar a casa

Els darrers missatges que Diana Quer va enviar per WhatsApp demostren que la seva intenció era tornar a casa la nit de la seva desaparició.

Fins al moment, només es coneixia un WhatsApp que la jove va enviar a un amic seu que es trobava a Madrid. “M'estic acollonint, un gitano m'està trucant”, escriu la jove. Ell pregunta “i què et diu?” “Morena, vine aquí”, va respondre Diana mentre es dirigia al seu domicili a A Pobra do Caramiñal.

La conversa va tenir lloc la matinada del 22 d'agost, però abans d'aquest missatge, la jove va escriure un altre en el qual deia a aquest mateix amic: M'estic quedant sense bateria. Quan arribi a casa, carrego i seguim, revela el programa 'Espejo Público'.

Aquesta última dada descarta la fugida voluntària de la jove, cosa que els investigadors ja van fer fa mesos, i dóna suport a la hipòtesi de segrest planificat, cosa a la qual la família va donar suport des del principi.

Fa uns dies sorgia també la hipòtesi del segrest com a venjança. Esdiario.com avançava que s'estaven investigant els negocis del pare de la jove, Juan Carlos Quer, a la recerca d'indicis que poguessin reforçar o descartar aquesta hipòtesi.

Recentment es desvetllava també que una nova testimoni va veure a Diana caminant abans de les 2.45 hores d'aquella matinada a les proximitats d'una discoteca abandonada de la localitat corunyesa.

Artículos similares