Compartir

Els fets van passar al matí de dissabte passat a l'estació de Pineda de Chamartín (Madrid) quan un vigilant de la xarxa de metro va ser alertat de la presència de diversos grafiters que estaven pintant un dels vagons estacionats.

Segons fonts policials, el vigilant va sorprendre als joves disposats a fer pintades a les instal·lacions del suburbà. Eren sis nois i quan l'home va intentar atrapar a un d'ells, la resta va començar a colpejar-lo perquè deixés anar al seu company, fins i tot li van mossegar la mà. Finalment va ser empès a les vies.

Posteriorment, l'empleat, va ser traslladeu pel SAMUR a l'hospital Ramón i Cajal. Pateix dos esquinços a la cama esquerra i diverses contusions.Un company seu va aconseguir retenir el jove que ha passat a disposició policial.

Segons declaracions de companys del vigilant ferit, aquests grups “actuen com a grups ben organitzats, planifiquen els seus atacs amb importants mitjans i logístics, i no eviten l'enfrontament amb els agents de seguretat, i el pitjor és que als dos dies de ser detinguts els tornen a tenir una altra vegada aquí“.