Compartir

Cinc persones s'han mort després d'un tiroteig en un festival de música electrònica a Solidaritat, la localitat on està situada la Platja del Carmen ( Mèxic). Dos d'ells són canadencs, un italià i un altre colombià. Entre les víctimes es troba una dona que va morir a causa de l'estampida que es va produir.

Els trets van començar als afores de la discoteca on estava tenint lloc l'espectacle, el Blue Parrot . Tres dels morts són personal de seguretat del festival que va intentar protegir a tots els assistents del tiroteig que s'estava produint a l'exterior.

El festival BPM estava a punt de ser clausurat després de deu dies de música amb uns 80.000 visitants i 365 artistes convidats, entre ells el dj Paco Osuna que es troba sa i estalvi. A més, una empresa espanyola, ELROW estava organitzant part de l'esdeveniment.

Les autoritats han assenyalat que es podria tractar d'un venjança entre bandes de narcotraficants , encara que aquesta zona és molt turística i no se solen produir enfrontaments d'aquest tipus. Ja hi ha quatre detinguts però, segons han informat, no se sap encara l'autoria del tiroteig.

Alguns dels assistents van decidir gravar el tiroteig que s'estava produint a la sala Blue Parrot i penjar-lo a les xarxes socials per a poder transmetre l'horror que estaven vivint.

Balacera fa 30 minuts a Playa del Carmen. Vam veure alguns balaceados vius en diverses avingudes .. @Reforma @El_Universal_Mx < / a> @lajornadaonline pic.twitter.com/WeeSChFSiG

& mdash; Marc A. Vazquez (@weirdmarcos) 16 gener 2017