Inicio Actualidad

Detinguda una vident per estafar una àvia de 77 anys 300.000 euros

Compartir

Una vident de Barcelona, ?? Pepita Vilallonga , famosa per sortir a la televisió, ha estat detinguda per un suposat delicte de estafa a una àvia de 77 anys. També han arrestat els seus quatre col·laboradors que treballaven amb ella a la seva botiga esotèrica de la ciutat comtal. Van arribar a estafar un total de 299.800 euros .

La dona de 77 anys va decidir acudir a la seva consulta per poder resoldre losproblemas que tenia. A causa dels problemes de personalitat que pateix, els treballadors i la pròpia Pepita es van aprofitar de la situació. Li van dir que acudís a la consulta per poder resoldre els seus problemes i que sinó els seguia li succeirien desgràcies, tant a ella com la seva família.

D'aquesta manera van aconseguir que la senyora acudís a la consulta perquè li practiquessin supòsits ritus , alguns d'ells inexistents. En veure que no se solucionaven els seus problemes, va decidir deixar d'anar. Per això, els vidents la cridaven a casa perquè acudís, al·legant que si no ho feien es podien agreujar els seus problemes.

Els cinc detinguts han estat posats en llibertat , ja que cap d'ells tenia antecedents penals. Tant Pepital Vilallonga com els seus col·laboradors estan a l'espera del judici per poder declarar davant del jutge.