Quantcast

Una testimoni situa a Diana Quer de camí a una discoteca abandonada la nit de la seva desaparició

Un nou testimoni del cas Diana Quer situa a la jove durant la nit de la seva desaparició, el passat 22 d'agost, dirigint cap a una discoteca abandonada situada al Passeig Marles, a a Pobra do Caramiñal , segons ha informat el programa ' Espejo Público '.

Pel que sembla, aquesta dona és l'última persona que va veure amb vida a la jove, abans que el senyal del seu mòbil es perdés en la veïna localitat de Taragoña. Fins al moment, ningú l'havia vist des del parc on es trobava amb els seus amics gaudint de les festes de la localitat corunyesa fins a aquest punt.

La dona ha assegurat als investigadors que es tractava de la jove, a la qual coneixia. A més, la descripció física que va aportar com els temps dels que va parlar amb la Policia coincideixen amb els que manegen els investigadors. " La vaig veure cap a les 2.45, prop de la pizzeria ( 'El meu Mana Picone'), recordo perfectament la seva roba" , hauria declarat.

Fa uns dies es va tornar a relacionar a la família de la jove amb la seva desaparició. També hi ha altres línies d'investigació obertes després de conèixer l'existència d'una goma de pèl en el punt on se li perd la pista.

Comentarios de Facebook