Compartir

Gessica Notaro, una model italiana de 28 anys que va quedar finalista en el concurs de Miss Itàlia, ha estat agredida per la seva exparella que li ha llançat àcid a la cara. Ara es troba hospitalitzada i fora de perill però els metges creuen que podria perdre la vista.

Dimarts passat, l'agressor va anar fins a casa de Gessina a Rimini i va trucar a la porta. La noia va obrir la porta i va ser llavors quan l'agressor li va llançar una ampolla d'àcid a la cara. Els crits de dolor van alertar els veïns i van ser aquests els que van trucar a la policia.

La model va decidir posar fi a la relació l'estiu passat, però des de llavors el seu exnuvi, Edson Jorge Tavares Lopes, no l'ha deixada viure tranquil.la. Gessica va arribar a interposar una denúncia. Edson va utilitzar les xarxes socials com a arma i va publicar algunes fotos de contingut sexual que posseïa de la seva anterior parella.

Després de no aconseguir el títol de Miss, Gessica va participar en alguns programes de la televisió italiana. Actualment està treballant en el delfinari de Rimini, com a entrenadora i cuidadora de dofins i lleons marins.