Quantcast

Una nena se suïcida a Múrcia per presumpte assetjament escolar

Lucía, una nena de 13 anys, es va suïcidar dimarts passat a la localitat murciana d'Alijucer.

Els fets van succeir al domicili familiar i va ser la mare de la menor qui va trobar el cos sense vida de la seva filla. Immediatament va avisar el 112 i els sanitaris que es van desplaçar fins a l'habitatge de la petita només van poder certificar la seva mort.

El Grup de Menors de la Policia Nacional de Múrcia (GRUME) s'ha fet càrrec de la investigació que, després de prendre declaració als pares, se centra en l'entorn escolar de la nena.

Algunes fonts assenyalen l'assetjament escolar com el principal detonant de la tragèdia. L'assetjament “el porta arrossegant des del col·legi. I, després, a l'institut, anaven els mateixos (assetjadors). La van canviar de centre però la cria ja estava feta pols“, asseguren familiars de la nena des del tanatori Arc de Sant Martí, on reposen les restes de Lucía. La nena “es veia lletja i grossa, que és el que li deien“, lamentava ahir una cosina de la menor.

La policia no tenia constància, fins la mort, que existís assetjament escolar perquè no s'havia presentat cap denúncia a comissaria. La nena serà incinerada avui al citat sanatori de la capital murciana.

Comentarios de Facebook