Compartir

La Policia ha detingut aquest dimecres a Orense a un home després d'irrompre en un supermercat i realitzar diversos trets amb una escopeta. El succés ha tingut lloc cap a les 14:00 hores al Mercadona de l'Avinguda Otero Pedrayo, al barri d'As Lagoas.

Carlos Pérez , un agent de policia de 38 anys que en aquell moment estava fora de servei, va intervenir en el moment de l'atracament, fent una crida a l'atracador perquè deposés les armes. No obstant això, l'home va disparar contra el vidre blindat de l'establiment, sense causar ferits.

Als pocs minuts van arribar les primeres patrulles de la Policia, que estaven preparades per intervenir en cas de tiroteig. L'agent de paisà va aconseguir reduir-lo gràcies a la seva ràpida actuació.

L'home va ser detingut i portat a comissaria. Segons un dels testimonis, en entrar a l'establiment VA cridar: “Al·là és gran”.

Un portaveu de la comissaria ha informat que es tracta d' bilbaí de 35 anys que podria patir problemes mentals. A més de l'escopeta, portava un pot amb gasolina i pólvora.