Quantcast

Detingudes 4 persones a Chicago per agredir un discapacitat i emetre-ho per Facebook

La Policia ha detingut a Chicago 4 persones presumptament culpables d'haver maltractat un noi amb discapacitat i retransmetre l'agressió en una emissió en directe a Facebbok. El contingut ja ha estat eliminat.

L'enregistrament va ser pujat a la compte personal d'una dona. En els gairebé trenta minuts que dura el vídeo es pot veure com hi ha altres dos homes i una dona més, tots afroamericans. Li tiren la cendra de les seves cigarretes, l'obliguen a beure aigua del vàter. A més, li exigeixen que insulti Donald Trump i comença a insultar les persones blanques.

Els pares de la víctima, que té 18 anys, van denunciar la desaparició del noi el dilluns. Dimarts a la nit el van trobar desorientat i caminat sol pel carrer per la qual cosa va haver de ser hospitalitzat. Els agents creuen que també se'ls podrà acusar de segrest, a més d'un delicte d'odi, ja que la víctima va estar retinguda més de 24 hores. Va ser llavors quan van veure el vídeo a la xarxa i van identificar la víctima.

Segons les declaracions del superintendent de la Policia de Chicago, es tracta d'un acte “fastigós” i per això ha declarat que “un es pregunta què fa que algú tracti a una altra persona així”. La Policia va retransmetre aquesta roda de premsa a través d'un directe a la xarxa social Twitter.

Comentarios de Facebook