Compartir

El portaveu de comunicació de la gestora del PSOE, Mario Jiménez, ha convocat una roda de premsa en la qual s'ha comunicat que el 14 gen tindrà lloc un Comitè Federal del PSOE en el qual es fixarà una data propera sobre la celebració del Congrés Nacional.

Abans d'aquest nou Comitè, Javier Fernández, actual president de la gestora, consultarà els diferents barons socialistes per poder establir un calendari polític que s'adapti el millor possible a tots. Mario Jiménez ha especificat que aquest Comitè Federal de gener no fixarà la data exacta sinó que serà un altre, convocat de manera extraordinària, el que determinarà els dies concrets en què tindrà lloc el conclave primordial que definirà el futur del PSOE.

el sector crític, ha mantingut durant tots aquests mesos que el Congrés Nacional ha de ser convocat el més aviat possible i veuen com una data idònia el mes de April . En canvi, els components de la gestora han declarat contínuament que el congrés se celebrarà abans d'estiu, però en cap moment s'ha especificat en quin moment exacte es durà a terme.

els periodistes també han preguntat sobre el local, a escassos metres de la seu nacional, que s'ha llogat sobre el lema “RecuperaPSOE” . El portaveu ha respost que si es descobreix que hi ha militants darrere d'això, s'emprendran accions disciplinàries sobre ells ja que s'està utilitzant la marca del PSOE sense el degut permís.