Compartir

Un home de 46 anys d'edat ha estat detingut a Vitòria per un delicte de presumpte maltractament animal a llançar al seu gos des d'un setè pis . L'home, que pel que sembla també va llançar una altra sèrie d'objectes com una bombona de butà, ha estat traslladat a la unitat de psiquiatria de l' Hospital Santiago Apòstol .

Els fets van tenir lloc de matinada al barri Zaramaga de Vitòria. Segons ha informat l'Ajuntament de Vitòria, al lloc es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local alertats pels veïns que un home es trobava assegut a la finestra del seu habitatge, un setè pis, llançant objectes al carrer.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar a un home ensangonat i cridant al ampit del seu habitatge. Van comprovar que entre els objectes que s'havien llançat des del setè pis on es trobava l'home hi havia una bombona de butà , un banqueta , restes de persianes, vidres i un gos de raça rottweiler que jeia mort al carrer .

Davant el perill que l'home es precipités al buit, un dels agents va convèncer al detingut perquè tornés a entrar a l'habitatge . En aquest moment van procedir al seu arrest per maltractament animal a matar el gos després de tirar-lo per la finestra i per posar en risc a les persones que transitaven al carrer pel llançament d'objectes.

El detingut es trobava < strong> ensangonat, amb uns petits talls i en estat d'alteració i nerviosisme . A causa d'això va ser traslladat a l'Hospital Santiago Apòstol on se li va donar atenció mèdica i se li va realitzar un examen psicològic. L'home es troba ingressat a la unitat de psiquiatria.