domingo, 20 septiembre 2020 0:50

Una dona retransmet la seva mort en directe a través de Facebook Live

Keiana Herndon és una jove nord-americana de 25 anys que ha mort mentre realitzava un vídeo a direct o per als seus seguidors a través de Facebook Live . La jove es trobava cantant amb un dels seus fills quan se li cau el mòbil en començar a tenir problemes respiratoris i, finalment, mor.

La jove era resident d'Arkansas i mare de dos fill < / strong> s. El vídeo vist per milers de persones estava sent retransmès per la dona des de la casa d'un amic. S'hi pot escoltar el fill de la jove cridar quan la seva mare s i li cau el mòbil i comença a tenir dificultats per respirar . La dona acaba morint en directe davant la mirada de familiars i amics.

La tia de la jove ha dit a ABC7 que la seva neboda va morir perquè "ningú va intentar ajudar-la "malgrat que el moment va ser vist per milers de persones. El pare de la jove ha assegurat que li ha estat impossible veure el vídeo ja que considerava que "no tenia la força" suficient per fer-ho. En canvi, un oncle de la jove si ho va fer i diu que "Keiana es desploma de manera inesperada, deixant caure el telèfon a terra" . Encara que en aquest moment no es podia veure res assegura que es "podia sentir a la meva neboda lluitant per respirar i el seu fill cridant al veure la seva mare inconscient".

Els familiars asseguren que el nombre de persones que estaven veient el moment de la tragèdia augment considerablement quan la dona va començar a tenir problemes i, encara havent-hi tanta gent veient la situació, ningú va fer res per ajudar-la. Un amic de Keiana va ser qui va arribar al lloc dels fets aproximadament 30 minuts després, va apagar el telèfon i va portar a la jove a l'hospital on finalment va morir.

< p> la jove al vídeo afirma que va estar malalta la setmana passada però que ja estava millor. Els seus familiars han informat que Keiana patia problemes de tiroides. Els forenses estan tractant de determinar què va ser el que li va causar la mort a la jove .