Quantcast

Set anys de presó a un taxista per violar una clienta èbria

Un taxista malagueny ha estat condemnat a set anys de presó per abusar sexualment d'una noia de 19 anys sota els efectes de begudes alcohòliques. Els fets van succeir la matinada de l'1 de novembre de l'any 2011.

L'agredida i una amiga van agafar el taxi per tornar a casa. Una d'elles es va baixar abans i l'altra va continuar el seu trajecte. El taxista va decidir desviar-se i arribar a un camí fosc i solitari. Es va baixar del seu seient i va anar cap a la part del darrere del cotxe, baixant-li els pantalons a la víctima i realitzant-li tocaments.

En arribar a casa, la noia va decidir explicar-los tot el que ha passat als seus pares. Aquests van decidir portar-la a l'hospital i denunciar tot el que havia passat.

El testimoni de la noia relata que a causa de l'estat d'embriaguesa que patia, era incapaç de defensar-se davant del taxista i tan sols podia dir-li que la deixés en pau perquè acabés amb les agressions. En canvi, l'home va dir que es tractava de relacions consentides. Els informes psicològics i les proves practicades han determinat que es va tractar d'una violació i que en cap cas les relacions van ser consentides per la noia a causa de l'estat en què es trobava.

Comentarios de Facebook