Compartir

El pres ombra que acompanya a la presó a Antonio Ojeda , sospitós de la desaparició de Yeremi Vargas, ha anunciat al jutge en una nova ronda de declaracions que el seu company de cel·la li ha confessat el crim del nen , segons ha informat 'el Programa de Ana Rosa'.

Ojeda, en conèixer la sentència que el condemnava a cinc anys per abusar d'un altre menor d'edat , ha confessat al pres ombra l'assassinat del nen canari. Aquesta ha estat la primera vegada que el principal sospitós de la desaparició confessava ser l'autor de la mort de Yeremi.

El pres ombra ha relatat davant del jutge i els testimonis de la sala com Ojeda es ho va confessar : "va ser el 5 de desembre, sobre l'hora del recompte, Antonio es trobava nerviós després de conèixer que l'havien sentenciat a 5 anys de presó per abusos a un altre menor en 2012 … li vaig dir tranquil … i de cop i volta va baixar la televisió de la cel·la i em va dir que era innocent, que això del nen era un marró que li havia ficat la Guàrdia Civil … jo li vaig dir, val Antonio ho d'aquest nen, però ¿i el de l'altre nen, i el de Yeremi? … és llavors quan em va dir que aquest va ser un tema que se li va anar de les mans, que el nen va començar a córrer, que va intentar agafar-i es va donar un cop al cap i es va veure obligat a fer desaparèixer- … jo em vaig quedar sorprès durant un minut i li vaig preguntar on era ell amb el nen i on era ara i Antonio em va respondre: mestre deixarem el tema ja ".

La família del nen desaparegut a Gran Canària ha escoltat per primera vegada com l'únic sospitós de la desaparició del seu fill confessava que li havia matat i s'havia desfet del cadàver. Ja són dos companys de cel·la d' 'El Rubio' que han comptat al jutge com aquest els ha relatat fets que el convertien en autor o còmplice de la desaparició del menor .

El nou jutge del cas compta ara amb una nova eina per accelerar la investigació i arribar al fons de la qüestió.