Compartir

El correu electrònic enviat a SOS Desapareguts que apareixia signat per Diana Quer va ser enviat per un familiar de la desapareguda. Es va utilitzar el mateix número de telèfon que Diana i la seva mateixa contrasenya, vinculada amb el seu compte de Gmail.

Aquest correu que deia: "Hola. Estic bé. Necessito estar un temps fora d'Espanya. Salutacions, Diana Quer "complicar la investigació que estaven duent a terme els agents. A més, el correu va ser enviat des d'una compte completament encriptada que no permetia ni tan sols veure els correus de resposta.

A més, els experts, que continuen amb el cas, van sospitar de la veracitat d'aquest correu per diversos motius, un d'ells és que aquest breu missatge va ser enviat a una associació i no a un familiar de la desapareguda.

Segons ha informat Espejo Público , gràcies a les investigacions realitzades per UCO han aconseguit aconseguir desxifrar aquest més que sospitós missatge tot i que segueixen treballant per saber el nombre concret i la identitat de l'autor.