Quantcast

Les evacuacions a Alep es tornen a reprendre

Uns deu autobusos han evacuat civils de les localitats sirianes de Fua i Kefraya aquest dilluns després de tornar a reprendre l'operació d'evacuació, segons ha informat el Observatori Sirians pels Drets Humans. Els refugiats han estat traslladats a Al-Rashideen on se'ls ha repartit aliments i mantes.

Hores abans de la informació de l'Observatori Sirià pels Drets Humans, el Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR) va assegurar que cinc autobusos i una ambulància havien abandonat el est de Alep a última hora d'diumenge.

El responsable d'operacions del CICR per a Orient Pròxim, Robert Mardini, ha expressat a través del seu Twitter, el seu desig de que l'operació “es desenvolupi sense contratemps”.

L'operació ha estat reactivada després que diumenge es suspengués per la crema d'autobusos. Almenys 3.500 persones han sortit dels barris assetjats per l'exèrcit de Baixar al-Assad, encara que romanen atrapats prop de 50.000 civils i 5.000 rebels entre ruïnes, sense menjar ni aigua i amb temperatures sota zero a boca de nit.

Els serveis humanitaris atenen on poden als ferits que han estat evacuats i van arribant a Al-Rashideen.

Comentarios de Facebook