Compartir

El President de Castella-la Manxa ha fets unes declaracions sobre el futur del PSOE en un esmorzar informatiu d'Europa Press. Tot i que el Congrés dels socialistes encara no té una data concreta, els possibles candidats segueixen mesurant les seves forces.

García-Page no ha dubtat a parlar sobre la possible presidència del PSOE de Susana Díaz, assegurant que és probable que es present per liderar el partit però que en cap cas prendrà ella sola la decisió.

Quant a la pròpia regeneració interna del partit, el president manxec ha dit que cal que es prenguin les decisions amb el cap i amb el cor, segons ell, només d'aquesta manera s'aconseguirà un projecte estable.

D'altra banda, ha volgut comentar la situació en què actualment es troba Pedro Sánchez i no ha descartat que aquest es torni a presentar com a secretari general del PSOE, però ha demanat que “no esperi a veure si hi ha aigua al bassal, amb tota la gent que està traient cubs del toll pot quedar-se sense aigua”.

Emiliano García-Page és un dels dirigents que va provocar la dimissió del Pedro Sánchez i un dels que manté una postura més dura davant de Podem . Per això, ha dit que el partit no s'ha de “podemizar” ja que això no els beneficiària.