Compartir

Antonio Àngel Ortiz ha trencat el seu silenci en l'últim moment del judici oral. Ha declarat ser innocent de tots els delictes dels quals se l'acusa. El presumpte pederasta no havia fet cap tipus de declaració des de la seva detenció al setembre de 2014. Ha justificat el seu silenci explicant que va decidir no declarar ja que pensava que ningú creuria tot el que ell pogués dir.

“Lògicament sento molt el que els ha passat a aquestes menors. És terrible, una barbaritat, sobretot a TP4, que no té nom. Ho sento per les seves famílies, però jo no tinc res a veure amb els fets. Sóc innocent, senyoria“. Així ha conclòs el judici, vist per a sentència. Amb la veu trencada i a punt de venir-se a baix, Antonio Ortiz ha fet la seva declaració davant la jutge que porta el cas.

Per demostrar la seva innocència ha volgut posar l'accent en la diversitat de les descripcions que han aportat les menors: “s'ha dit que l'agressor tenia els cabells negre, castany i ros. Només falta el pèl-roig”.

L'advocat que el defensa ha llegit l'informe final durant una hora i mitja en què es detallen aquelles circumstàncies que s'han de tenir en compte per provar la innocència del sospitós. Algunes d'elles són les diferents descripcions sobre l'agressor, la suposada manipulació d'algunes proves i la mediatització que ha patit el mateix cas.