Compartir

Un incendi ha calcinat part del parc FerrariLand que s'està construint prop de PortAventura, a la província de Tarragona. El succés va tenir lloc aquest dimecres cap a les vuit del vespre, provocant flames de fins a 25 metres d'altura i visibles des de la ciutat de Tarragona.

La part més afectada va ser una reproducció del campanar de Sant Marc de Venècia, construït en cartró pedra. Fins al lloc dels fets es van desplaçar 15 dotacions de bombers.

Un home de 37 anys ha resultat ferit amb cremades de primer grau a la cuixa a causa del foc i va ser traslladat al centre d'Urgències d'Atenció Primària de Salou, segons han informat fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Una altra persona va ser atesa al lloc dels fets per patir un atac d'ansietat.

Tot i el que ha passat, la inauguració del parc segueix prevista per al mes d'abril de 2017. FerrariLand és el segon parc temàtic que Ferrari ha dissenyat en el món, després del d'Emirats Àrabs. Aquest parc comptarà amb la muntanya russa més alta d'Europa, amb més de 76 metres d'altura.