Quantcast

Esperanza Aguirre es queixa dels sous dels polítics

Esperanza Aguirre ha decidit pronunciar-se sobre la polèmica originada entorn de la vicepresidenta que va aparcar a la Gran Via madrilenya per comprar a 'Primark'. La conillera l'Ajuntament de Madrid ha fet unes declaracions en 13tv que, com sol fer, no han deixat indiferent a ningú.

Durant el programa 'Avui és notícia' es van comentar les fotos en què es veu a Soraya Saénz de Santamaría sortint del 'Primark' . Davant d'això Aguirre ha comentat: "Té un nen petit i 'Primark' és una botiga fantàstica que té uns pijames i unes coses de nens que els encanten als nens. Perquè, tot i que els sous dels polítics, tot i el que diu molta gent, no donen per a molt, ja que té molt Bues preus 'Primark' ".

no és la primera vegada que la regidora fa aquest tipus de comentaris fent referència als baixos sous que, segons el seu criteri, són més baixos. A més, també va dir que moltes vegades no aconseguia arribar a final de mes.

A la biografia que va publicar també va escriure el següent: "No tenir pagues extra em té màrtir, les he tingut tota la meva vida i les trobo a faltar per Nadal ia l'estiu. no és que faci nombre a final de mes, és que moltes vegades no arribo! ".

no ha desaprofitat l'ocasió per defensar-se davant el "atac mediàtic" que va patir quan va deixar el seu cotxe a la Gran Via per treure diners d'un caixer. Per si no fos poc, va fugir quan els agents anaven a multar-i va atropellar les motocicletes de la Policia.

Comentarios de Facebook