miércoles, 12 agosto 2020 0:36

L'assassí de Pioz no té cap patologia mental, segons els forenses

L'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Guadalajara descriu en un informe elaborat el passat 2 de desembre el perfil psicològic de Patrik Nogueira , el quàdruple assassí de Pioz.

el dossier mèdic assenyala que l'assassí no té patologia mental alguna . És conscient de tots els seus actes i la seva capacitat de distingir entre el bé i el mal i per decidir no estan minvades.

Segons els forenses, Nogueira " no compleix els criteris diagnòstics necessaris per poder ser inclòs en patologia psiquiàtrica " i precisen que va elaborar " un relat desafectivizado, sent capaç de reconèixer la il·licitud dels mateixos. És capaç de relatar els fets anteriors, com la compra de material (arma blanca, bosses, etc.) amb total precisió, no relatant moments molt puntuals dels fets esdevinguts ".

l'informe conclou que el jove "m Ostro una actitud arrogant i prepotent, egocèntrica, amb total absència d'empatia (…) Es detecten actituds manipuladores, fredor emocional i afecte superficial ", < strong> trets característics d'un psicòpata , que és el que seria el criminal segons el criteri dels professionals que el van examinar.

Artículos similares