Compartir

Brett Greenhill , un nord-americà de 39 anys d'edat, estava a punt de casar-se quan s'han vist frustrats els seus plans de casament . El jove es va donar un cop a la cabezacuando celebrava el seu comiat de solter al costat dels seus familiars i amics.

Brett es trobava a la platja de Naples, Florida, jugant a futbol amb els amics quan va decidir donar-se un bany. El jove a ficar-se en l'aigua es va submergir de tal manera que es va colpejar el cap amb un banc de sorra . L'últim que recorda després de patir l'impacte són les paraules que li va dedicar a la seva promesa Meg Alexander: "No puc sentir res. Meg, t'estimo molt, ho sento. T'estimo molt" .

el jove pateix una paràlisi des del coll en avall i té només un 1% de probabilitats de tornar a caminar . Ara la parella espera perquè succeeixi un miracle.

En declaracions al diari ' Daily News ' Meg confessa estar esperançada que Brett torni a caminar , " ens aferrem a aquest u per cent perquè si algú pot fer-ho aquest és Brett. és la persona més treballadora que mai podries imaginar. si coneixes Brett saps que pots confiar en ell per a qualsevol cosa ".

Encara que els seus plans de casament han canviat de manera radical Meg no descarta passar per l'altar, "n us anem a casar algun dia serà increïble . Els plans han canviat una mica, però ho farem algun dia ".

Brett roman a l'Hospital incapaç de parlar. Els seus amics i familiars han recaptat 85.500 euros per costejar els costos mèdics . Serà traslladat a l'hospital Shepherd Center, a Atlanta, per continuar amb la seva recuperació.