lunes, 28 septiembre 2020 15:05

Detinguts a Anglaterra sis presumptes terroristes

La Policia britànica ha informat de la detenció de 6 persones en una operació antiterrorista portada a terme a Londres i el centre d'Anglaterra.

La policia ha arrestat a Derby a quatre homes amb edats compreses entre els 22 anys i els 36. Al centre d'Anglaterra, a Burton on Trent, ha estat detingut un home de 27 anys i una dona de 32 anys d'edat a Londres.

Els detinguts són sospitosos d'estar preparant un acte terrorista. La Unitat Antiterrorista del Nord-oest de la Policia britànica ha informat en un comunicat que “els residents poden estar preocupats com a resultat d'aquests arrestos i per això hi haurà agents locals a la zona , com és habitual, per parlar amb qualsevol que en pugui estar”.

La policia ha registrat sis propietats a Londres, Derby i Burton on Trent. Els agents han demanat els ciutadans que romanguin “atents”, però no alarmats. “Estem agraïts per la comprensió dels residents locals, la seva paciència i el seu suport mentre es completen els registres”, ha conclòs el comunicat de la Unitat Antiterrorista de la Policia britànica.