Compartir

L'accident de cotxe ocorregut aquest dimarts a Girona s'ha saldat amb la mort de dues dones, una de 31 anys i embarassada i una altra d'uns 50 anys, i una nena d'un any d'edat .

Al cotxe de cinc places viatjaven set persones. El pare i la mare de la petita morta, dues germanes d'aquesta i l'àvia. El pare i una de les filles han resultat ferits lleus, l'altra menor es troba en estat greu.

El cotxe ha pres un revolt pronunciat, s'ha sortit de la via i ha caigut per un barranc de 7,5 metres d'alçada. El cotxe, després de la caiguda, ha quedat cap per avall, el que ha dificultat la tasca de rescat dels ferits als serveis d'emergència.

El conseller de l'interior, Jordi Jané, ha declarat que al cotxe “no hi havia cap mecanisme de retenció infantil”. La menor morta viatjava sense cap tipus de retenció sobre la falda de la seva mare. La menor ferida de gravetat, d'uns 3 anys d'edat, viatjava també sense protecció sobre d'una altra nena de vuit anys.

Va ser el pare i el conductor del vehicle qui va avisar als serveis d'emergència. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on la nena de tres anys va ser intervinguda d'urgència.