jueves, 1 octubre 2020 14:25

Apunyala la seva nuvi 'vampir' després que aquest li xuclés la sang

Victòria Vanatter de 19 anys d'edat i resident a Springfield ha apunyalat al seu xicot 'vampir' després que aquest li xuclés la sang. Segons New York Daily News , la jove va donar permís al seu nuvi perquè li realitzés uns talls als braços i begués la seva sang.

La jove s'ha declarat innocent davant els càrrecs d'agressió domèstica que pesen sobre ella. Segons ha informat aquest mitjà, la jove va apunyalar el seu xicot a l'esquena ia l'espatlla després que el seu nuvi li copegés diverses vegades durant una discussió.

La policia va trobar al lloc dels fets un cor dibuixat amb sang a la paret en què es podia llegir "ho sento" . També van trobar un altre cor a la cuina i una creu al pit del jove dibuixada amb sang. Un veí de la jove va informar els agents que la jove va apunyalar al seu nuvi al mateix temps que afirmava ser una amenaça per a la societat.

Tots dos van ser traslladats a un hospital a causa de les lesions i es troben bé de salut. Victòria va ser traslladada a la presó del comtat de Greene poc després i se li ha fixat una fiança de 150.000 dòlars .