Compartir

Un jove hindú de només 22 anys va morir a l'Hospital Universitari de Getafe, Va ingressar a l'hospital a causa d'o na accident de moto per la qual cosa va patir un trencament al colze dret. Es va sotmetre a una cirurgia per aquesta fractura però dues setmanes després moria amb el cervell entollat ??.

El passat 12 de novembre es va produir l'accident a Getafe, el jove va topar amb un altre cotxe . Segons el testimoni dels seus familiars, no es va colpejar el cap en cap moment i portava el casc posat. El dia 14 de novembre va ser operat i tan sols dos dies després va ser donat d'alta.

Per llevar-li els punts va haver d'acudir el passat 24 de novembre. El noi va arribar a l'hospital amb molèsties i dificultat respiratòria però la traumatòloga li va dir que anés al seu metge de capçalera perquè li examinés amb més deteniment.

Quan tornava a casa al costat del seu herma es va desmaiar. El 112 va acudir al lloc i va aconseguir reanimar-lo, segons els testimonis no es va colpejar el cap en cap moment. En ser ingressat a l'hospital ja estava en coma i va morir un dia després d'aquests successos.

El mateix director de l'hospital li va dir als familiars que es tractava d'una mort anormal . El jutjat ja ha començat a investigar els fets ja que se sospita que es pot tractar d'una negligència mèdica.