Quantcast

Detingudes tres persones a Cadis per intentar vendre un nadó

La Guàrdia Civil ha detingut a Vícar (Almeria) a una parella d'homes que anava a comprar un nadó acabat de néixer a una dona de Cadis. La dona, que també ha estat detinguda, es disposava a vendre el seu nadó després d'haver-se sotmès a una inseminació artificial en una clínica de Màlaga.

La Junta d'Andalusia s'encarrega de la tutela de la menor. Els arrestats han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció Número 3 d'Arcs de la Frontera (Cadis), segons ha informat la Guàrdia Civil .

es tracta de la operació Princeseta que s'ha saldat amb aquestes detencions. Els detinguts han estat acusats d'un delicte contra les relacions familiars . Van ser posats en llibertat amb càrrecs per ordre del titular del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Arcs de la Frontera, on van passar a disposició després de ser detinguts per la Guàrdia Civil a mitjans de novembre.

< p> els agents van començar a investigar el cas quan, després de parlar amb els serveis socials, els van informar que la dona havia manifestat que el seu nadó havia nascut mort i l'havia donat a la ciència . Els agents van sol·licitar a l'hospital els informes del naixement del nadó comprovant que la nena va néixer en condicions de salut normals.

Els agents van comprovar que la nena no estava inscrita al Registre Civil de la localitat i que la parella que anava a comprar el nadó van quedar amb la mare per inscriure a la petita en el Registre Civil i signar un document en el qual la mare cedia el nadó.

Després de prendre declaració a la parella ia la dona van detectar contradiccions . Van esbrinar que la parella havia contactat amb la jove perquè se sotmetés a una inseminació artificial després de la qual els cediria el nadó.

Comentarios de Facebook